Archive | Leeteuk RSS feed for this section

[VID] 101107 Super Junior on CNN Report

15 Nov
Advertisements

Boom Sangat Merindukan Leeteuk

16 Oct

The original jack of all trades Boom (nama asli Lee Minho) meninggalkan pesan untuk Leeteuk  Super Junior  ”Untuk Teuk yang kurindukan, sebelumnya, kamu dulu selalu menerima ide-ideku dan mendengarkan nasihatku dengan baik.. sekarang kamu tak melakukannya lagi.”

Dalam sebuah wawancara dengan Newsen, ketika ditanyai tentang siapa yang paling ia rindukan, Boom menjawab, “Aku rindu dan memikirkan banyak orang. Khususnya memikirkan Hodong hyung dan Leeteuk Super Junior,” menunjukkan kasih sayangnya pada Kang Hodong dan Leeteuk.

Boom mengatakan bahwa ia sering berbicara melalui telepon dengan Leeteuk seperti  biasanya, mengungkapkan persahabatan mereka yang masih berlanjut. Dia meninggalkan pesan yang  lucu untuk Leeteuk.

“keika aku menonton teuk Academy, kumemikirkan betapa baik yang dulu kamu lakukan. sebelumnya, kamu dulu selalu menerima ide-ideku dan mendengarkan nasihatku dengan baik.. sekarang kamu tak melakukannya lagi.”

Source: Newsen

Translated by Minnie @ SUJUISM.BLOGSPOT.COM

TAKE OUT WITH THE FULL CREDITS

DO NOT ADD YOUR NAME TO THE CREDITS

 

Artikel ini bukan full artikel. Sujuism hanya mentranslate bagian Leeteuk saja.

leeteuk ajarkan cara agar veriety show jadi menarik

21 Sep

Leeteuk mendapatkan tepuk tangan di segmen “Small Room Talk” tanggal 6 September di acara MBC TV’s “Come to Play” karena sikapnya terhadap variety shows.

Selama acara ini berlangsung, Leeteuk memberitahu cara untuk menarik perhatian penonton di program-program acara variety. Kata Teukie,, Mau itu masuk akal atau tidak, akan ada 3 cara  yang bisa dijalani,,

Leeteuk mengatakan pertama, “Kamu tidak bisa/tdk boleh tertawa secara normal, tapi harus tertawa dengan nada tertawa yang tinggi.Itu Karena tertawa  bisa menular. Jika tidak ada yang tertawa,  walaupun topiknya menarik akan menjadi membosankan.”

Cara kedua adalah “Ketika pembawa acaranya berbicara, kamu harus menanggapinya apa yang dibicarakan si pembawa acara walaupun sambil duduk.  Hal ini dapat memungkinkan para pembawa acara dan tamunya bisa lebih mengekspresikan diri mereka sendiri.”

Terakhir, “Kamu harus tahu bagaimana mencintai acaranya dan kamu harus menunjukkan kecintaanmu itu dari hati yang paling dalam.”

Leeteuk berkata : “Aku harus tahu apa alasannya aku berada di acara ini, atau paling tidak reaksi  dan tanggapanku harus dari hati sendiri. Jika kamu berpura-pura saja, para penonton pun akan merasakannya juga.”

Leeteuk juga bilang kalau dari kemarin malam dia tidak bisa tidur dengan jam yang cukup, dan sekarang masih sangat lelah, tapi dia tidak menunjukkannya lewat ekpresi wajahnya, karena para penonton tidak akan mau tahu bahwa dia tidak bisa tidur.

Di waktu yang sama, MC Yoo Jaesuk dan Kim Wonhee bilang, “Akan ada banyak orang yang memanggil ‘Leeteuk Leeteuk’ koknantinya,” membuat tertawa orang-orang di studio.Maksudnya akan ada banyak orang yang mengharapkan Leeteuk tampil di Variety Show

Cara Leeteuk ini mendapatkan banyak perhatian dari para penonton. Mereka berkomentar

  • “Leeteuk memang mempunyai image sebagai seorang yang ahli di bidangnya khususnya variety shows”, “
  • Akan ada banyak idola lainnya yang harus belajar dari Leeteuk”
  • “Sangat menyenangkan melihat dirinya yang bekerja keras setiap waktu”
  • “Leeteuk masih saja bekerja keras walaupun dia kecapekan.. Dia benar-benar seorang Leeteuk~ Leeteuk.”

Original Article: My Daily
Source: Baidu Super Junior Bar
Credits to JSholic 沉溺 (www.jsholic.com)

[PIC] Lee Teuk @ 100815 Super Show III Press Conference

18 Aug















credit:

출처는 “JSholic” 입니다
퍼가 실 땐 출처를 꼭 밝혀주세요
2차수정하지마세요

[PIC] 100815 Super Show 3 Seoul {parkjungsu.com}

18 Aug

18 Agu



























Credit : parkjungsu

super Junior

17 Aug

Leeteuk

SuperJunior-A-LeeTeuk

Lee Teuk 이특 李特 本名:朴正洙
Real Name: Park Jung Su (박정수)
Religion : Christian
Birthday : July 01, 1983
Height: 178 cm
Weight: 59 kg
Blood Type: A
Casting: Starlight Casting System 2000
First Appearance:2000 MBC “All About Eve”
Trivia: Is the leader and the oldest of Super Junior. He was the first member of Super Junior that was accepted into SM Entertainment.

Heechul

SuperJunior-A-HeeChul

Hee Chul 희철 本名:金希澈
Birth name : Kim Hee Chul (김희철)
Born : July 10, 1983
Genre(s) : Pop, dance
Occupation(s) : Singer, actor
Years active 2005present
Label(s) : SM Entertainment
Associated acts : Super Junior
Website : Rellagyo.com Super-junior.com

hangeng

SuperJunior-A-HanKyung

Han Kyung 한경 本名:韩 庚
Birth name Han Geng (韩庚)
Born : February 9, 1984
Origin : China
Genre(s) : Pop, dance
Occupation(s) : singer
Years active 2005-present
Label(s) : SM Entertainment
Associated acts : Super Junior
Website : Super Junior.com

Yesung

SuperJunior-A-YeSung

Ye Sung 예성 艺声 本名:金钟云
Real Name: Kim Jong Woon (김종운)
Religion : Catholic
Birthday: August 24, 1984
Height: 178 cm
Weight: 64 kg
Blood Type: AB
Casting: Starlight Casting System 2001
First Appearance: November 1999, Chunan Gayoje Gold Statue

kanginSuperJunior-A-KangIn

Kang In 강인 强仁 本名:金英云
Real Name: Kim Young Woon (김영운)
Religion : Atheist
Nickname: Raccoon (너구리)
Birthday: January 17, 1985
Height: 180 cm
Weight: 70 kg
Blood Type: O
Casting: 4th SM Youth Best Selection Best Outward Appearance 1st place 2002
First Appearance: May 2002, SBS “A Man And A Woman”
Trivia Fact: He MC’s for “M!Countdown” with bandmates Eeteuk and Shindong. He celebrated his 100th day as a DJ in mid-June, 2006. He currently DJ’s for “Chunbangjichuk Radio” where Super Junior members often visit as guests.

shindong

ivyclub_shindong

Shin Dong 신동 神童 本名:申东熙
Real Name: Shin Dong Hee (신동희)
Religion : Christian
Birthday: September 28, 1985
Height: 178 cm
Weight: 90 kg
Blood Type: O
Casting: 9th SM Youth Best Selection Best Comedian 1st place, Wholeness Compensation 2005
First Appearance: July 2002, Goyangsi Yout Dance Part Daesang/Compensation
Trivia Fact: MC’s for “M!Countdown” with Kangin and Eeteuk. He mixes the songs and choreographs for most of the Super Junior dances.

Sungmin

SuperJunior-A-SungMin

Sung Min 성민 本名:李晟敏
Full Name: Lee Sung Min (이성민)
Religion : Christian
Nickname: Sweet Pumpkin (단호박)
Birthday: January 01, 1986
Height: 175 cm
Weight: 57 kg
Blood Type: A
Casting: 1st SM Youth Best Selection Best Outward Appearance 1st place 2001
First Appearance: 2002 Survival Audition HeeJun vs. KangTa Battle of the Century
Trivia: He starred in a Korean soap opera titled 자매바다 before his debut as a part of Super Junior. In the soap, he asks a girl to steam-cook sweet pumpkin for him. The fans that found the video of the soap found him very cute, asking him to say the line on radio shows etc, which he did and led to him earning the nickname. He started martial arts in high school and taught himself how to do nunchucks. Before the debut of TVXQ and Super Junior, Sungmin, Eunhyuk, and Xiah Junsu of TVXQ were meant to be in a R&B group called “Daeneb” (pronunciation), but it fell through.

eunhyuk

SuperJunior-A-EunHyuk

Eun Hyuk 은혁 恩赫 本名:李赫在
Real Name: Lee Hyuk Jae (이혁재)
Religion : Christian
Nickname: Monkey (원숭이)
Birthday: April 04, 1986
Height: 176 cm
Weight: 57 kg
Blood Type: O
Casting: Starlight Casting System 2000
First Appearance: 2000 Goyangsi Youth Dance Business Contest Gold Statue
Trivia: Due to the fact that his real name was the same as a very established and famous Korean comedian, SM Entertainment issued him a stage name. He is a very close friend with Xiah Junsu from TVXQ and they went to the same elementary and middle school together.

Donghae

SuperJunior-A-DongHae

Dong Hae 동해 本名:李东海
Full Name: Lee Dong Hae (이동해)
Religion : Christian
Nickname: Pinocchio (피노키오); Fishie
Birthdate: October 15, 1986
Height: 175 cm
Weight: 58 kg
Blood Type: A
Casting: 3rd SM Youth Best Selection Best Outward Appearance 1st place, Wholeness Compensation 2001
First Appearance: November 2005, SBS “Shin DongYop’s There is There Isn’t” panel
Triva: He is close friends with U-Know Yunho of TVXQ. His father, who he hadn’t seen for six years due to his training as a singer, passed away on August 8, 2006 due to chronic illness. He was put into a five member group with Leeteuk before the debut of Super Junior, but it fell through. Some of the names for that group were “OK”, “Smile”, and “Pricor”.

Siwon

SuperJunior-A-SiWon

Si Won 시원 本名:崔始源
Birth name : Choi Si Won (최시원)
Born : February 10, 1987
Genre(s) : Pop, dance
Occupation(s) : Singer, actor
Years active 2005present
Religion : Christianity
Nickname: Simba (심바)
Height: 189 cm
Weight: 62 kg
Blood Type: B
Hobbies: singing, dancing, watching movies,
Taekwondo, Chinese (language), playing drums(Recently (9/3/06)
Si-won performed with another SM Group, The TRAX
on SBS Inki-gayo as the drummer since their drummer
and letter in their group Rose(R) left the group.)

Ryeowook

SuperJunior-A-RyeoWook

Ryeo Wook 려욱 本名:金丽旭
Full Name: Kim Ryeo Wook (김려욱)
Religion : Christian
Birthday: June 21, 1987
Height: 173 cm
Weight: 58 kg
Blood Type: O
Casting: CMB Youth ChinChin Festival Popular Reward 2004
First Appearance: June 2004, MBC “Starry Night” Contest 1st Place
Trivia: Although KiBum was the youngest member of the group before KyuHyun joined, RyeoWook had established the reputation as the baby of the group and continues to be it despite the fact that both KyuHyun and KiBum are younger than him. Ryeowook is currently studying in Inha University under the Department of Drama and Cinema.

Kibum

SuperJunior-A-KiBum

Ki Bum 기범 本名:金基范
Full Name: Kim Ki Bum (김기범)
Religion : Christian
Nickname: Snow White (백설공주)
Birthday: August 21, 1987
Height: 178 cm
Weight: 58 kg
Blood Type: A
Casting: Starlight Casting System 2002
First Appearance: April 2004, KBS “April Kiss” TV Series
Trivia: Kibum lived in the United States for five years and attended Santa Monica High School in California. He also has an IQ of 138 (Happy Sunday Heroine 6 on 7/2/06)

kyuhyun

SuperJunior-A-KyuHyun

Kyu Hyun 규현 本名:趙奎賢
Full Name: Cho Kyu Hyun (조규현)
Religion : Christian
Birthday: February 03, 1988
Height: 180 cm
Weight: 68 kg
Blood Type: A
Casting: Chin Chin Singing Competition, 3rd place
First Appearance: “New Single Jacket Photoshoot” (news on television)
Trivia: He was added to Super Junior right before their 200th day Anniversary. He was discovered at a Chin Chin Singing Competition and featured in the video of a remake of TVXQ’s song “Hi Ya Ya” with other Chin Chin idols. He is currently a Modern Music major at Kyunghee University.

Super Junior

DSC01111

Leeteuk: “Jika Ini Anak Saya, Akankah Kalian Percaya?”

17 Aug

Beberapa hari yang lalu Leeteuk mengupload foto dirinya dengan seorang anak di twitter. Bersama dengan foto tersebut dia mengatakan “Jika saya bilang ini anak saya, akankah kalian percaya? Sepertinya dagu bagian bawah kurang begitu mirip. Sangat lucu!”

Foto tersebut menunjukkan dirinya memakai t-shirt putih sambil tersenyum dimana seorang bayi duduk di atas pangkuannya. Fans pun berkomentar seperti “Dia sangat lucu”, “Bayi siapa ini?” dsb.

Leeteuk kayanya emang uda pengen (banget) punya anak nih ^___^

source: TVdaily